En annan liten plutts kalas

En annan liten plutts kalas

Jag har haft lite filmer från i somras som inte blivit ihopklippta. Bland annat denna från i juli då Judit fyllde två år. Hon är nog sötast i världen.
Musik: I’m from Barcelona – The Painter

10 thoughts on “En annan liten plutts kalas

  1. For en nydelig film og en nydelig unge! Hva heter sangen dere synger sammen med henne på slutten, og finnes den på youtube eller noe sånt? Selv om Judit gjorde flotte bevegelser, var det ikke helt klart for meg hvordan sangen var. Jeg har ikke hørt den før, men likte den!

  2. Vilket jättesött barn Judit verkar vara! Helt bedårande! Men jag måste säga att det som gjorde filmen så bra var redigeringen. Jättebra musikval och klippning! Jag kan tänka mig att Judit kommer vara jätteglad över en sån här film när hon blir äldre 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *