ett pärlbröllop

ett pärlbröllop

Jag sa ju att mamma och pappa firade 30 årig bröllopsdag i söndags, ungefär såhär såg den dagen ut. Vi började med att samlas på gräset för att bli fotade av en av Svantes vänner. Själv fotade vi lite annat.
Jag och storasystern min
Andrea och Svante
Joakim hoppar
..och hoppar
Judit sysslar mest med grimaser
och mera grimaser
Sen ville hon förstås vara som Joakim och hoppa med.
Men hon hoppar inte riktigt lika högt
Istället hoppade jag upp på Joakim

Det gick bra
Efter fotografering och fånerier åkte vi till ett ställe utanför Burträsk där de inrett en ladugård till restaurang (och skrubbat den ren otaliga gånger). Buffén får man i närheten av små höbalar och äter gör man i kospiltorna.
Brudparet sedan 30 år tillbaka fick vila med önskad dricka på den nybyggda fina uteplatsen (grillringen är i marmor, bara det). Dock finns chansen att de kanske kände sig några år äldre under de där filtarna..
Dukningen var såklart med pärlor.
Och champagnen hade bror hittat i öst.
Cupcakes!
Matilda och Markus
Vi hade gjort ett spel till mor och far likt världens bästa spel Närdådå? där händelser ska läggas i tidsordning. Här var det deras senaste trettio år som skulle hitta sin rätta plats på tidslinjen
Det blev en tidslinje som sträckte sig runt hela bordet med foton allt från deras förlovning och handstående på stranden till dess att första barnbarnet lattjar på golvet framför mormor.
Det var ett kalas som heter duga!

5 thoughts on “ett pärlbröllop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *