blåbär

blåbär

Inatt vaknade vi vid fyratiden av att det åskade helt galet mycket och regnet verkade ligga vågrätt med riktning mot fönstret så jag gick upp och drog ut kontakter här och där. Lite rädd var jag för att bli förkolnad på köpet om nu åskan skulle få för sig att slå ner i närheten (efter att ha hört en historia om en familj i Karlstad som tidigare i sommar kommit hem och hittat alla uttag i en hög mitt på golvet efter ett åskoväder. De hade lossnat och skjutits ut från väggen när blixten slog ner.)
Idag dricker vi blåbärssoppa och tar det lugnt.

3 thoughts on “blåbär

  1. Igår borrade vi i en vägg, och det blev så varmt att det började ryka, det var läskigt! Tänk om det börjar brinna i väggen liksom, vad gör man?!

    Så fantastiskt fint tyg! Är det en gardin?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *