finfint

finfint

I torsdags åkte jag till Karlstad utan att Joakim visste om det. Klockan elva på kvällen plingade jag på hans dörr med köpta bullar och en tillbringare saft. Han var nog i chock en halvtimma efter det. Egentligen skulle jag kommit fredagkväll, men ändrade planer gjorde att jag fick chansen att åka en dag tidigare. Lika bra att passa på att överraska tänkte jag. Det var hemskt roligt och mysigt.
Här kommer i alla fall ett gäng bilder från fredagkvällen. Det var finsittning med trerätters med Joakims studentförening (+respektive) som en snart-är-det-slut-på-terminen-tillställning.
Fördrinken togs på Röda Rummet, det är väldigt rött där.

Cissi och Sebbe
Joakim och Johan

Nicke och Oscar
Det röda rummet, jag och Joakim
Charlotte och Jocke
Sedan slog vi oss ner vid borden
På min högra sida satt Sara
Jocke tränade poser.
Och vi blev placerade framför en spegel
Förrätten bestod av galet god gravad lax
Talen kom igång och vi lyssnade
Sebastian fyllde år och talade han med
Och sedan Nicke.
Olga, som fixar festerna.
och min fina bordskavaljer
Sara och jag.
Det var en rolig, men lite ledsam och sentimental kväll. Det var antagligen sista gången på väldigt länge som jag träffade det här gänget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *