sommar?

sommar?

Jag hade sökt Sommardesignkontoret men de tyckte inte mina designstudier räckte till så jag gick inte vidare i antagningsprocessen. Det var hemskt tråkigt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra i sommar, eller vad jag är sugen på. Det är också tråkigt. Ålderdomshemmet i Burträsk lockar inte i sommar igen och reklambyråerna i Skellefteå och Umeå har väldigt lite verksamhet på sommaren, i alla fall de jag frågat, så där kunde jag inte praktisera/jobba heller. Åh.
Nu ska jag läsa klart den norska kurslitteraturen till min distanskurs som har träff ons-fre i Karlstad.
Om jag skulle lyckas hitta en passande C-kurs sen så har jag läst på universitet i 3 år poängmässigt. Jag undrar om det går att ta ut någon slags konst-design-kultur-saker-examen då. Det vore fint.

4 thoughts on “sommar?

  1. Dom borde gå på personen istället för på papperet röstar jag på så dom ser att du är kvalificerad. Dumma 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *