14 thoughts on “Kattballongen

 1. Tycker att fargkombinationerna fungerar bast i bilderna med den rosa och den grona klanningen. Jattesott motiv for ovrigt.

 2. Rosa klänningflickan är min favvo. Vill ha! (Min tvååring säger "nallen bong… där mamma, där mamma, där mamma"

 3. Den med ljusblå bakgrund kändes lite kall och sen måste jag bara fråga om flickan med blå klänning är lite blekare om benen eller om det bara är min dator (eller ögon för den delen) som fått fnatt?

  Favoriten är klart flickan i gulorange klänning.

  Bilden fick mig lite att tänka på Nalle Puh och kommentaren om att "ingen kan väl vara nere med en röd ballong", flickan behöver helt enkelt en röd ballong för att bli glad igen…

 4. Jag gillar bilden med grön klänning bäst! Den är så varm + att det är så fint med rött hår och gröna klänningar ihop!
  /Ida

 5. Roligt att höra vad ni tycker om färgerna, även om det är rätt olika.

  Pumlan: Alla tre blekfisar borde vara av samma blekfisnysans

  Maja: Hittade hennes ballongfisk efter lite sökande. Men nope, jag har inte sett den förut vad jag kan minnas och tyckte mig väl inte se mer likheter än att det är ett djur knytet i en ballong och svävande djur är å andra sidan inget nytt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *