annikabackstrom.se

annikabackstrom.se

Nu finns min hemsida! På den har jag samlat en del illustrationer, en del jobb och ett fåtal animationer.
Säg gärna vad ni tycker! Jag har fått hjälp med grunden av Joakim såklart, men sen har jag faktiskt gjort rätt mycket själv också.
Detta innebär att min gamla vapendragare blogfolion kommer inte längre fylla någon funktion om nu någon tittade på den. De bilder jag gör och vill visa kommer blandas med vardagsbestyr på denna, och ibland hamna i portfolion. Bara så ni vet!

4 thoughts on “annikabackstrom.se

  1. Den blev jättefin och funktionell! Jag har besökt portfolios då och då som är ack så experminella men omöjliga att hitta både in- och ut ur. Jag föredrar sådana som din – rakt på sak. Strålande parallell till din blogg också. Kul att se några av dina äldre bilder som jag misstänker att jag missat tidigare. Good job!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *