user innovation, slutet

user innovation, slutet

Efter en heldag med presentationer, kommentarer från företagen och allt möjligt är nu kursen jag läst under höstterminen i Karlstad slut (eller, rapporten är kvar att skriva). Man blir så oerhört stolt över allt som alla i klassen gjort, och vissa saker verkar till och med ska komma i produktion om allt går vägen. Vi firade sista kvällen tillsammans.
Elina, idégenererings- och designprocessfantasten från vår grupp. Behöver ni någon som ska lära er om hur man kommer på idéer och sätter igång hjärnan ska ni anlita henne!
Min Joakim och Lena från gruppen. Henne ska ni anlita om ni vill gå på spännande uppdrag, hon kan nämligen titulera sig professionell skattjaktegörare numera.
Vi stod länge i kö.
Sen var vi inne!

och sen gick vi hem och sov en liten stund innan det var dags för utvärderingsdag av kursen och fördelning av läppstift från våra inspirationslådor. För det är nämligen det vi har försökt utveckla hela våren, om det kommer något i produktion får vi se i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *