sällskapligheternas tid

sällskapligheternas tid

Alldeles i början av året, när jag fortfarande befann mig i de norra delarna av landet så spelade jag Gin med Joakim och hans gamla Umeåvänner. Tänk vad fantastiskt kortspel är egentligen, och man får dessutom känna sig lite som en brittisk gammal dam när man samlar trissar och stegar på hög.
Det har även blivit hemskt mycket Alfapet, jag blir lite arg för jag förlorar. Hela tiden. Men snart hoppas jag att jag kan alla små ord som gör att man får minst 45 poäng. Or är bra, liksom Ap.
Tycker ni inte det är tillräckligt så tycker jag ni ska prova dessa:
Pandemic Du och ditt läkarteam (läs dina medspelare, i detta spelet är det bara sjukdomarna som är boven) försöker förhindra Sars, Svininfluensan, Fågelinfluensan och alla andra pandemier från att utrota hela världen. Samarbete och strategi är ett måste.
När då då? Gör en tidslinje utifrån de årtalsfrågor du får. Hände detta innan 1956? Eller var det kanske mellan 1945 och 1947?
Gloom En del i denna Tim Burtonmörka variant av Löjliga Familjen är att berätta långa berättelser om din familj och vad som händer dem, så de som spelar borde tycka sådant är i alla fall lite roligt. Försök få din cirkusfamilj eller den brokiga skaran misslyckade konstnärer så olyckliga som möjligt innan du dödar dem. Skicka sjökor på dem eller skräm dem med svampar. Men akta dig så inte dina motspelare gör dig kär eller låter dig hitta hem, för tänk vad jobbigt det blir om de vaknar nästa morgon och är lyckliga.

One thought on “sällskapligheternas tid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *