färger

färger

Jag vet att varje Hanky Panky trosa kanske blir lite ledsnare när den är ensam (men bara lite) men tillsammans med massa andra skapas ett himla ha-begär hos mig. De har en julkampanj nu med månadsprenumerationer och alla färger ser så fina ihop! Tänk att få ha dem i garderoben, jag skulle bli så glad varje gång jag öppnade den.
Det är lite som med Happy Socks. Jag har ju mest strumpbyxor så mitt sockbehov är inte särskilt stort, men nog har jag nästanbeställt glada pastellsockar ett antal gånger.
Jag tror knepet är att de visar dem på alldeles för färgglada bakgrunder för att kunna stå emot, titta bara:
Det går ju bara inte.
Typiskt färger.

3 thoughts on “färger

  1. glad blir man! synd att hankys är så dyyra. tror att mina två futtiga skulle bli glada av kompisar men dom får hålla ut tills jag blir rik. då vill jag prenumerera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *