utan dator i tio dagar försmäktar vi på denna ö

utan dator i tio dagar försmäktar vi på denna ö

Kanske inte riktigt. Men jag har i alla fall lämnat in min dator på support. Den har nämligen lite problem med hörlursingången, så ibland om man sitter på ett tåg och ser film eller liknande så kan den åka ur och någon på filmen skriker rakt ut i tågkupén. Det skulle kunna innebära otaliga jobbiga situationer och pinsamma stunder.
I alla fall så innebär detta att bloggen kommer bli rätt lugn denna veckan.
Igår skrev jag min första salstenta någonsin faktiskt. I tidigare kurser har det nämligen bara varit hemtentor. Jag tror det gick ganska bra även om jag tydligen skrev hälften så många sidor som de andra.
Senare provade jag och Alexandra att göra glassdrinkar. De blev väldigt fina.
jag tog med henne och joakim på ett besök på något av en tentafest hos en klasskompis.
Jag fick rita på hans kylskåp med permanent penna.

3 thoughts on “utan dator i tio dagar försmäktar vi på denna ö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *