hösttider/virkningstider

hösttider/virkningstider

När det blir höst åker garnet och virknålarna fram. Hittills har det blivit en rundvirkad halsduk, en basker och ett par vantar. Och mer ska det bli för jag har fortfarande en massa garn kvar.
Om ni inte kan men också vill göra ett par egna vantar så gjorde jag en grundlig beskrivning i text och bilder för två år sen.

5 thoughts on “hösttider/virkningstider

 1. jag funderar starkt på att sticka (eller virka vad är bäst egentligen?) en halsduk som matchar med mitt nya röda hår. min gamla halsduk är nämligen rosa och hur fin den än är så går det mindre bra ihop med mitt hår.

 2. Annika! Det är idioti att jag inte skrivit detta tidigare, men din blogg är en av de absolut finaste jag vet! Helt himla fantastisk. Och jag vet ingen som kan ta så fina bilder på sig själv som du. Puss och tja!

 3. Jag kan inte sticka (eller någonstans kanske jag kan, men mest glömt bort) så jag virkar istället. Tycker om att man kan göra i princip vad som helst när man virkar också. Det är bara att sluta någonstans och börja mitt i någon annan stans. Sticka känns så seriöst 🙂

  åh tack du Ingrid, det värmer en massa att höra!

 4. sv: Åh tack så mycket. Och ja, det var precis så vi kände; att vi nog faktiskt SKULLE passat bättre på ett rosaprickigt te-kalas.

  Flickan i rött heter maria (mariao.blogg.se) och flickan i svart heter julia (prick.blogg.se)

 5. har bara virkat mössor innan, men gav mig på att göra en vante med hjälp av din beskrivning. blev helt ok för att vara första gången:D var lite pilligt i slutet bara..hehe och tummen blev lite halvskum, men det är bara att bita ihop och träna 😀

  tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *