en till? kanske?

en till? kanske?

När jag och Joakim skrev och ritade julkalendern Stjärnfall & Vinterkyssar förra året så tänkte vi nog att det var alldeles för jobbigt för att göra det igen.
Fast nu börjar det närma sig lite och jovisst, jag är faktiskt hemskt sugen på att sitta uppe till klockan 3-4 hela december och rita nya bilder. För det börjar ju på något sätt bli en tradition.
Nu gäller det bara att bli vän med en trevlig historia. Och rita. Och trots att jag tycker att oktober är att vara i god tid så vet jag nog att det kommer inte bli något kreativt gjort på detta förrän sista november.

14 thoughts on “en till? kanske?

  1. Åh, var det du? Fasen vad fint!
    Jag följde förra årets kalender med dunkeli-dunkande hjärta, och igår (passande nog) tänkte jag "åh, jag hoppas att det blir en ny stjärnfall & vinterkyssar i år.

    (jag prenumerar fortfarande på den på bloglovin', lite sådär utifall att)

  2. JA! Jag önskar mig väldigt gärna en julkalender av er två i lite tidig julklapp… Håller tummarna, precis som föregående talare att det blir något av det! Jag kan inte låta bli att hoppas att det blir något riktigt sago-aktigt, sådär så att man får drömma sig bort från verkligheten en stund varje dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *