Pussmössor!

Pussmössor!

Eller vad är det för något? De kanske biter varandra? Eller försöker de bara stirra ut varandra?
Vad tror ni? Jag hoppas att det är pussmössor, även om hon i rosa inte verkar tycka att det är speciellt roligt.
Hittade bilden på Bathing in Gasoline som jag blev tipsad om idag. Inspirationsbloggar är mycket bra att ha. Speciellt då man som jag försöker göra klart arbetsprover igen. Måste skicka iväg dem i morgon och jag har fortfarande en bit kvar att gå.

2 thoughts on “Pussmössor!

  1. haha, vad kul, just den bilden dök upp på en föreläsning för inte alls så länge sen. det fanns tyvärr inga mössor som såg ut på det viset. bilden är en satir från en tidning som drev med det samtida modet (sent 1700-tal till tidigt 1800-tal). kvinnorna hade ganska stora huvudbonader då (som man tacksamt kunde driva med, men riktigt så stora var de som sagt inte).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *