London

London

Jag åkte som sagt till London med min projektgrupp i kursen User Innovation. Tanken med resan var att få så mycket inspiration som möjligt och göra en del research till vårt case, som jag av olika skäl håller hemligt tills vidare.
Vi hade lyckats boka det finaste hotellet med de finaste gardinerna. Men som tur var så var ju inte tanken att vi skulle vara på hotellet mer än på nätterna.
Vi gick bland annat omkring på Harrod’s och hamnade i julrummet.
Det finns nog få saker som får en så glad som ett rum till bredden fyllt med gigantiska polkagrisar, rosetter och glitter.
Vi tittade även på andra fina skyltfönster
och skor med spännande klackar
En eftermiddag åkte vi ut till Londons högsta skyskrapa. Där hänger alla businessmän och kvinnor. Vi följde efter dem ner i tunnelbanan.
David i en rulltrappa
Icket att förglömma är att vi åt mycket god mat på både restauranger och mysiga pubar.
och efterätter!
Hela gruppen efter en lång dag
Tunnelbana, såklart.
På en kinesisk restaurang (med matbuffé och efterrättsbuffé med glassmaskin!) satt den här lappen inne på toaletten. Intressant användning av de svenska bokstäverna.
Vi gick på marknad och tittade på spännande småprylar och människor.
Och vi gick på Tate Modern när det ösregnade
Sist men inte minst så var vi ju tvungna att dricka några öl när vi var därborta. Tyvärr regnade det hemskt mycket och vårt lilla, kvava hotellrum gjorde oss alla hostiga och sjuka. De långa dagarna tog även ut sin rätt i fötterna så det var faktiskt hemskt skönt att få komma hem igen. Men roligt och givande, det var det.

3 thoughts on “London

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *