kanske tjugotal

kanske tjugotal

Om jag hade levt för sisådär 85 år sedan, då kanske jag hade sett ut som jag gjorde igår.
Den där fransklänningen som vanligtvis hänger i Sofies garderob är dock inte en höjdare att ha på dansgolvet eller andra trånga utrymmen om det nu inte är så att man vill fastna i folks knappar, dragkedjor och väskor. Men den skakar fint när man dansar. Så det går nog på ett ut.
I morgon åker jag till London, så nu blir det att tvätta, packa, förbereda och peppa.
Förresten, har något ett bra förslag på en sago- eller seriefigur jag kan klä ut mig till nästa vecka?

2 thoughts on “kanske tjugotal

  1. åh alltså jag älskar dina illustrationer. säljer du någonsin dom? jag skulle mer än gärna vilja ha valen och ballongerna hemma hos mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *