12 thoughts on “en hög med folk

 1. Jag tycker jag ser mig själv där ganska i mitten, i mitten. Med lugg och huvudet lite snett på axeln. Inte för att jag brukar vara sådär sne, men luggen och det tjocka självlockiga håret sa HEJ 🙂

 2. jag skulle säga att jag är hon med blont hår ungefär i mitten med lite runda kinder. om hon hade mittbena så är det jag!

  du är så himla duktig!

 3. Hej Annika! Jag såg nog din syster igår kväll, men jag vågade inte riktigt gå fram och säga hej jag känner din syster tror jag. Men hon hade rutig t-shirt och jag har sett henne i bloggen med din systerdotter, så det borde ju onekligen ha varit din syster.

  Lustigt, precis innan jag läste texten hann jag tänka att jag är hon där nere till vänster brevid mörkhåriga tjejen med knuten mitt på huvet.

 4. Jag vet inte vem jag är på bilden… önskar att jag var hon med det mörka lockiga burret på höger sida.

  Javisst Agnes, det var jag, annikas syster alltså, i fredags. Jag visste att du antagligen fanns där i vimlet någonstans också. Jag vet inte alls hur du ser ut, men jag vet vem du är (låter nästan lite läskigt;). Så nästa gång, kom gärna fram och heja!

 5. Åh, vilken rolig idé! Jag har lite svårt att välja vem som är mest jag… Antingen är det hon som är längst framme till vänster eller hon med långt hår snett framför hon med flätorna långt uppe i bilden. Det ser ut som en viss åldersskillnad mellan de två och jag antar att jag hamnar någonstans däremellan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *