Märkligt

Märkligt

Från Nanna Johansson fem bilder, mera precist ”Fem bilder från ett knyt-kalas i den superlyckliga solskensvärlden”

Bloggar är märkligt, hela bloggfenomenet är märkligare, men det jag tycker är märkligast är ändå urvalet på Veckorevyns blogawards. Dessutom saknar jag en kategori utöver foto/designkategorin. Inte för att vara partisk, men borde det inte finnas en kategori för oss illustratörer också? Jag menar, hur många helt sjukt duktiga tecknande, målande, skapande unga människor finns det inte som försöker nå ut med sina verk till de andra? Och hur stort har inte denna vänskap mellan papperet och pennan blivit under de senaste åren av blogganstormning? Det kanske är en rätt fånig anledning att lägga energi på, jag vet väl att Veckorevyn kanske inte direkt vänder sig åt det hållet. Men ändå. Jag tycker det är lite märkligt.

Tovelisas förändring
Vi har till exempel:
saxar och nålar från Whirl by Emelie Överstam


Det finns med all säkerhet många fler som jag inte alls har någon koll på eller kommer på nu. Vem är er favorit? Vilka tycker ni jag ska ta och titta lite mer på?
(Observera nu att jag bara tog med de svenska bloggarna, just för detta syfte. Kollar vi lite längre utanför landet finns det ju ingen gräns alls. Men tipsa mig gärna om dem ändå!)

8 thoughts on “Märkligt

  1. Jag vill så göra lite skamlös reklam här, men du frågade faktiskt så det gälls inte riktigt 😛 Om man vandrar in på min blogg http://brieost.blogg.se finns det en del att se på 🙂 Fast man behöver dock ha firefox för i explorer syns inte min sidmeny och den behöver man för att klicka på kategorin/mer specifikt: Estet som ligger där. Men du är välkommen att kolla in om du nu råkar ha firefox !

    /Jillie

  2. jag håller med dig!! foto/design är ju en väldigt konstig kategori egentligen. jag menar "design" är ju ett otroligt brett begrepp inom väldigt många olika områden.

    dessutom tycker jag att illustrationsbloggarna har ploppat upp som svampar i skogen under den senaste året och flåsar fotobloggarna i nacken. illustration är för mig "årets trend" inom bloggvärlden och borde definitivt belönas med en egen kategori. illustration/konst kanske…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *