trallala

trallala

Jag är hemskt trött, faktiskt. Har gått och blivit förkyld eller fått den där fin-influensan. Troligtvis bara det första, eller kanske det andra. Det är väl kanske egentligen den man får vänta sig i dessa tider.
Igår fyllde Petter hela 24 år och tyvärr får jag ursäkta att jag inte fotograferade hans kväll då jag avlägsnade mig efter ungefär en timma och låg sedan hela kvällen och såg How I Met Your Mother tills jag somnade. På tal om den serien. Ska ni se ett avsnitt av den måste ni se detta, så är det bara.
I morgon ska jag gå till min lektion om jag nu orkar ta mig dit. Tror jag. Det känns frestande att ligga kvar i sängen. Men vi får se hur jag mår i morgon.
Tjohej!

2 thoughts on “trallala

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *