jobbedijobb

jobbedijobb

Norran, vår tidning här hemma, var nyss här och intervjuade mig, de fick min rosa bok på posten och strax efter ville de göra en intervju med mig och jag sa att det gick bra. Det var lite roligt att få respons såpass snabbt. Intervjun blev dock lite klurig kan jag tro. Himlarns svårt att luska till sig rätt frågor som man faktiskt kan svara på. Nu är det mest hittepå, kanske. Får se vad den där Theo kokar ihop. Men all publicitet är bra publicitet, eller?
Idag har jag jobbat. femte dagen i rad och jag kan mycket väl medge att det känns i fötterna och skallen och snart pratar jag flytande Burträskmål igen och säger ”furt” istället för fult, äckligt med ett riktigt tjockt L och ”jo” i varenda mening.
I morgon ska jag klippahåretblekautväxten och snart kommer Joakim och umgås med mig. För vet ni. I morgon ska det bli 31 grader varmt och jag är helt och hållet ledig!
(och förresten, jag har faktiskt hunnit rita lite också. Här är Underbaraclara i tusch och grejer)

2 thoughts on “jobbedijobb

  1. Var hem till min mamma och pappa idag och läste om dig i Norran. Såg även dina bilder på utställningen i Kvarnbyn förra veckan. Snyggt säger jag bara! /Simon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *