2 thoughts on “Total Eclipse of the Heart : Literal Video Version

  1. Den där satt vi och skrattade åt på klassfesten i förra veckan 🙂 Men Annika: märkligt att du inte kommit vidare, när jag ser vad du gör och kan känner jag att jag själv ligger i lä – det måste vara enbart din ålder som ligger dig i fatet. Jag känner många duktiga på skolan som sökt både en och två och tre gånger, de bästa vinerna är iofs de som fått mogna! Jag skulle själv varit chanslös om jag sökt in som 20-åring, och tror att jag kommit in på till 90% livserfarenhet, personlighet och bakgrund… i kombi med utvecklingspotential, du har kanske sett mina på 5 dagar ihopslängda-arbetsprover hehe… Summan av kardemumman, trist och tråkigt men du byter väl inte bana för det 🙂 Kramar Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *