En loppa

En loppa

Igår var det kursavslutning. Vi hade gjort unika böcker med de enda begränsningarna att de skulle vara i svart vitt och en färg (rosa nyanser för min del). Jag gjorde en lite större variant på en sådan där loppa.
Som när man lyfte lite på sidorna var en slags pop-up-bok. 
Det var saxar och sytrådar och blommor

Jag rekommenderar inte att använda spraylim när man gör sånt här, men det var det enda limmet jag hittade. Det torkar aldrig! även om loppan stått öppen hela natten så klibbade allt ihop när jag vek ihop den. Lösningen på det blev potatismjöl och babypuder, som faktiskt blev en liten effekt över den norrländska skogen. 
Annars fanns det böcker med inbyggda i-pods, vinylskiveböcker, fotoböcker, kartor som böcker, böcker med insydda saker man fick känna på och till sist fanns det en hästbok, eller en bokhäst. En häst med en bok på ryggen i alla fall. 

2 thoughts on “En loppa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *