Illustratösen

Illustratösen


Nu ligger det 30 böcker på vår soffa med rubriken ”Annika Bäckström – Illustratös” fyllda med ca 30 sidor illustrationer. Jag ska försöka bygga lite fina förpackningar till dem av kartong och posta dem som små paket runt om i världen (eller till reklambyråer och potentiella uppdragsgivare). 

4 thoughts on “Illustratösen

  1. så fint! och vet du! vår bok kom idag! jag har inte sett den än men julia sa att den var hur fin som helst! snart får du en i brevlådan! kraam!

  2. aha! böcker är alltid så kul, gjorde en själv om första året på skolan som jag går på. kul att ha kvar. men jättebra idé att göra små ”portfolios” som byråerna kan behålla, det gillas nog mycket! lycka till!

  3. Va fint det ser ut! Har du gjort det på ett trycker? Jag är också på g med att samla mina illustrationer i nåt slags häfte, ska söka praktikplats till hösten, om jag nu går kvar på Östra Grevie… Kommer du till Skåne nåt i sommar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *