Berghs Arbetsprover

Berghs Arbetsprover

Uppgift 2 – namn, grafisk profil, reklamkampanj, förpackning m.m. till en kurdisk färdigmatsrestaurang.

Uppgift 3. Visualisera följande fem ord:
Teflonhjärna
Nätverk och Nakenchock
Statusmarkör
Hygienfaktor (Syftar på hur det är att bo i korridor)
Uppgift 4. 
Namn, två omslag och webbtv-sida för en tidning riktad till min egen målgrupp.
(Den heter konfekt för att den ska vara som en stor söt karamell inte tar slut på länge)
Joakim är livsstilsreporter!
Uppgift 5. Illustrera en bild på temat gatukonst
Och sen så var det en del fria arbetsprover också, men de har ni sett förut så de orkar jag inte ladda upp.  Jag gjorde dessa för mer än en månad sen och det känns inte fullt så lovande när jag tittar på dem nu tyvärr. Sista ansökningsdag var igår så jag antar att de börjar kalla till intervju inom två veckor eller så. 

11 thoughts on “Berghs Arbetsprover

  1. hej. jag tycker att detta ser fint ut. du har ett genomgående formspråk i alla bilder vilket jag tror är viktigt i anökningsprover. jag gillar också humorn i dina bilder, det är svårt eftersom det lätt blir platt fall. min personliga favorit är illustrationen för nätverk. jag hejar på dig! /emma

  2. Väldigt fina grejer! Har följt din blogg ett tag och blir alltid lika imponerad av ditt skapande. Lycka till med Berghs, helt enkelt!

  3. du har verkligen talang. synd att du inte kom in. deras misstag, aldrig ditt.. men sök vidare.. man ska inte ge upp, fast jag själv är duktig på det! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *