Ingeborg!

Ingeborg!

Paris, mars 2008

I morgon klockan 12 åker tar jag tåget västerut och kommer slutligen att hamna i Oslo. Men jag ska inte träffa vem som helst där utan min alldeles egna norska Ingeborg! Vi gick på samma skola i Aix förra året när jag pluggade franska. Senast jag träffade henne hade vi åkt från olika håll för att träffas i Paris och turista. 
Jag och Ingeborg brukade träna på gymet i Aix där tanterna hade pärlhalsband och tonåringarna tio kilo hårspray i håret mest hela tiden. Ibland bjöds det på sushi i hennes gigantiska kollektivlägenhet med en fantastisk vind, ibland hade vi glöggfest i min och Tobias lägenhet, ibland satt vi på cafét en meter utanför vår lägenhetsdörr, ibland dansade vi på de rökiga uteställena men oftast hamnade vi nog på boulangeriet som hade öppet 24 h/dygn. En gång besteg vi ett halvt berg. 
Ja, det börjar vara dags att ses igen nu. 

2 thoughts on “Ingeborg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *