hoppaihö- alternativt sittapåbryggaklänningen

hoppaihö- alternativt sittapåbryggaklänningen

Det här är en av klänningarna jag lyckades få hem från Stockholm. Den är från Gina tricot och det är väl inte lika konstigt som att den är storlek 34, jag har vanligtvis 36/38, midjebredden är till och med någon centimeter bredare än en klänning i liknande modell från h&m i storlek 36.. Vad har de för storlekar på gina tricot egentligen? 
Snart ska jag åka ner på stan och äta glass med Joakim och vinka till honom på perrongen när han hoppar på tåget mot norr. 

5 thoughts on “hoppaihö- alternativt sittapåbryggaklänningen

  1. ja jag vet inte, jag tycker överhuvudtaget att storlekarna bara blir större och större. Jag har gått från att ha 38 till att ibland kunna köpa 34 på HM på bara några år, utan att förändra kroppen alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *