hurra för mig!

hurra för mig!

Jag hann! Jag är mycket förvånad, men arbetsproverna till Berghs är faktiskt färdigskickade och klara. Det blev knasiga reklamkampanjer, nakna sci-fi karaktärer och pasteller. Jag hade dock inte tänkt visa arbetsproverna för er förrän om en månad då det sista datumet är på riktigt. Dels för att det ju vore trist om någon tar mina idéer, och dels för att jag vet att det finns de som läser min blogg som tänker söka och då kanske jag rubbar deras idéer med mina. Om ni förstår hur jag menar. Det kan vara svårt att tänka nytt när man sett någon annans grejer ibland, tyvärr. Även om det är fantastiskt bra att diskutera fram idéer tillsammans. Det ska jag snart lära mig mer om, om en timme rättare sagt på min roliga psykologieftermiddagskurs – Kreativitet i praktiken.
Tjohej och välkommen tillbaka till livet, Annika!
(Beckmans då? Det blir troligtvis så att jag skippar arbetsproverna dit. Konstfack och Berghs får räcka, mer pallar man väl inte? Eller? Det är nästan som ett beroende det här…)

6 thoughts on “hurra för mig!

 1. Nu har jag kikat igenom din blogg och blivit grymt inspirerad. 😀
  Får man fråga vad det är du läser nu?
  Vad du sökte på Berghs?
  Och vad du vill göra i framtiden? Drömyrket 😉

  /Hanna

 2. tack ni!
  Just nu läser jag Serieteckning, illustration och visualiserade idéer som är en 30hp kurs på Karlstads Universitet.
  Jag sökte grafisk design på Berghs.
  I framtiden vill jag jobba som grafisk designer/illustratör. Det vore konstigt om jag inte började jobba som nåt där man får skapa. Det går ju inte annars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *