Hitchcock måste haft det jobbigt på påsken

Hitchcock måste haft det jobbigt på påsken


För han var nämligen väldigt rädd för ägg. 

I morgon har Malin bjudit på stort kalas med Hitchcocktema. Jag hade tänkt att jag skulle hitta lite små prydnadsfåglar att pryda mig med då mitt letande efter den perfekta hitchcockklänningen gick tämligen dåligt och jag kom hem alldeles tomhänt. Men det gick dåligt även det och det närmsta jag hittade prydnadsfåglar var stora betongfåglar. Det skulle bli hemskt tungt att bära omkring på dem skulle jag tro. Så jag passade. 
Så i morgon blir det improvisation och förhoppningsvis lyckas jag och Joakim improvisera ihop något i god tid. Vi har en tendens att komma lite sent på temafester, men det är bara för att vi alltid är himla snygga

4 thoughts on “Hitchcock måste haft det jobbigt på påsken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *