det här är en till bild på den där unga damen jag är släkt med

det här är en till bild på den där unga damen jag är släkt med

Jag skulle inte vilja påstå att jag och Joakim är världens mest ordningsamma personer, men igår storstädade vi i alla fall och hittade både det ena och det andra under tiden. Bland annat ett vykort som låg på hatthyllan adresserat till mig, tyvärr får jag inte brev så ofta så det är inte så att jag konsekvent kollar brevlådan. Det vykortet skickade min mor och far och syster och systerdotter från junibacken i början på mars. Så, mamma och pappa och Matilda och Judit; Det är inte på grund av otrevlighet jag inte tackat för det, det är helt enkelt så att jag inte sett det förrän nu. Så tack!
Det här var förresten väldigt fint tyckte jag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *