hej och hå

hej och hå

Jag har ritat en bild idag, bara för att. Det känns som att det var längesen det hände. 
Antingen så tycker hon om honom så mycket att hon måste röva bort honom.
Eller så tycker hon inte alls om honom och har tänkt släppa ner honom på något ogästvänligt ställe.
Eller så vill han ha henne kvar så han försökte hålla fast henne.
Eller så tycker de båda om varandra mycket och rymmer ut i världen tillsammans.
Vad tror ni de har för relation?

12 thoughts on “hej och hå

 1. jag tror, att, han försöker hålla henne kvar. för hon vill bara rymma långt bort hela tiden. men hon vill nog inte slänga honom på något ogästvänligt ställe. nää. kanske bara på ett tak som har väldigt fin utsikt.

 2. Jag tror flickan tar honom långt långt bort, där ingen kan se dem, men pojken är helt ovetande och nyfiken på livet för han älskar henne och hon älskar honom …<33

 3. Jag tror att hon är han med skägget i Mio min Mio. Han är Bosse. Allt för lite jämnare könsfördelning i historien.

 4. Och jag vill ha hennes klänning och rosett! Jag tror föresten att hon sitter där och funderar på om hon ska släppa taget eller inte (hon har inte en tanke på var han landar, det är inte det som är viktigt). Hon ser lite sådär tankspritt nonchalant ut, kanske som man gör i en dröm. Fin bild också!

 5. Eftersom jag är lagd åt det lite mer cyniska hållet så var min första tanke att hon ska släppa ned honom helt obarmhärtigt någonstans. Det känns lite hemskt, men så kan det va.

 6. Vilken underbar bild! Men jag känner direkt att det är något som inte stämmer. Han kan inte släppa henne, bokstavligen talat, men förr eller senare måste han, stackarn. Där flyger hans kärlek iväg..

  Illustrationer som berättar en historia är fint, du lyckas minst sagt!

 7. Jag tror att de tycker om varandra väldigt väldigt mycket – men nu har flickan fått nog och vill ut i världen och se sig för.

  Du har så fina bilder alltid Annika – hoppas allt är bra annars! =)

 8. jag tror att hon vill rymma långtlångt bort iväg till en annan värld. pojken vill hålla henne kvar i verkligheten så att hans hjärta inte behöver gå mitt itu, men det är nästan omöjligt.

 9. Fantastiskt fin!
  Och jag tror att hon rövar med sig honom på spännande äventyr. Han är inte riktigt med på det men han gillar det 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *