Att smälla högt.

Att smälla högt.

Petter skriver på msn sekunden efter en stor smäll. Det känns ungefär som att de spränger under huset. Och nu utan att varna till och med. Allting skakar!

4 thoughts on “Att smälla högt.

 1. hej!
  jag heter adam och gillar nog allt du gör. egenskapen att kunna hantera silvertejp finner jag dessutom extra charmig, måste jag säga.
  men jo, det jag skulle säga var att jag har byggt min layouten på min lindrigt trafikerade blogg väldigt mycket på din. jag hoppas att det räcker med att jag länkade till dig, men om inte får du säga till. men tack iallfall:)

 2. bläk, när du säger ledsamt så känner jag mig ond som hitler, alltså. det är en komplimang, indeed. tror du att du kan komma på något villkor som kan göra det inte känns ledsamt?
  typ döpa om bloggen till ”I wish I was annika bäckström” eller nåt..;)
  annars får jag väl skrota det nya och försöka komma på något eget, helt enkelt.

 3. jag förstår vad du menar, annars hade jag ju inte sagt något från början.det tråkiga är att jag har svårt att se att jag kan göra något bättre:P jag ska försöka styra om lite inatt, iallfall, får hoppas att det blir tillfredsställande:)

 4. Vad du inte vet är att det är jag som styr sprängandet! Muaha! Jag ska gräva mig in i eran lägenhet, sno dina arbetsprover och glida in på konstfack själv!

  Sen ska jag spela Warhammer tills de sparkar ut mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *