en måndag

en måndag

Idag har jag faktiskt gjort en av uppgifterna till Konstfack. Hurra för mig. Nu är det bara resten kvar. Jag funderar på om jag får ta ”Burträsk mitt i världen” som uppgiften om Europas mittpunkt. Fast jag har det å andra sidan inte så bra uppstrukturerat om hur det ska se ut. Lite jobbigt känns det, ja.
Vi gjorde i alla fall semlor ikväll och såg på en gammal klassiker från -95, Toy Story. Det var gott och bra det. 
Och ni som undrat om min tejpklänning, ja det är bara silvertejp. Kjolen är långa rader tejp ihoptejpade till en rektangel. Sen är den ihopskrynklad precis som om det vore en vanlig kjol jag sydde. På insidan satt det hushållspapper för att behålla mjukheten men för att slippa klistret. Överdelen är helt enkelt tejpad på en topp jag sytt tidigare och volangerna till axelband/dekoration är långa rader tejp vikta fram och tillbaka i överkanten i två olika breda lager. Och rosetten är, ja, en rosett. Hatten är en intejpad godislåda. Min klänning, Jockes byxor och våra hattar tog två stora rullar silvertejp à 89:- på Clas Ohlsson. Vi lärde oss att: 1. Silvertejp går nog att göra vad som helst med  2. Det är inte alls ett så hållbart material, men enkelt att laga om man har en extra rulle liggandes  3. Det blir varmt, fruktansvärt varmt för ingenting tar sig ut. Det är en härlig doft som sprider sig när man lyckas få sig ur tejpen.  4. Man får kommentarer av folk som försökt se lagom extravaganta ut att man har stulit hela showen på utestället. Sen säger de att de älskar en och ber en posera för ett foto. 

One thought on “en måndag

  1. Annika – du är min kreativitetsboost, här i den digitala rymden. Så härligt att höra att du är igång – ska bli väldigt kul att tillslut se vad du kommer fram till. Brukar tänka någon gång om dagen: den där Annika, hon är inte dum hon. Det känns väldigt trevligt. <3 <3 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *