bussmos

bussmos

Jag sitter på bussen till Stockholm nu. Här finns det internet och grejer så då har man något att sysselsätta sig med. Men man blir så mosig av att åka buss (dessutom känns det som att jag vill äta massa saker fastän jag vet att jag borde vara mätt) Inte alls samma sak med tåg. Nåväl, jag har i alla fall lyckats se Pans Labyrinth och funderar på att se någon annan av alla de filmer jag inte sett (Joakim gick igenom en bunt dvdfilmer igår och blev förskräckt över att jag inte sett varken Pulp Fiction eller American Beauty Jag kontrar med att han inte sett Sleepy Hollow eller The Wall. Sådetså.)
Ikväll ska jag skrutta med skruttan, i morgon ska jag klippafärgahåret och träffa Andreas (troligtvis), på lördag ska jag kanske på Sannah Kvists vernissage och hänga med Joakim, på söndag ska jag på möbelmässan och på måndag bär det av till Karlstad igen. Tjohej. 

4 thoughts on “bussmos

  1. Kimono-mannen har inte missat nåt när han inte sett The Wall. Den är lika överskattad som skivan den är baserad på…och det säger jag trots att Pink Floyd är bland det bästa som någonsin funnits.

  2. Måste bara argumentera mot Pete och säga att The Wall är en fantastiskt bra skiva och inte alls överskattad! Filmen såg jag när jag var 15 och det är ett tag sedan (5 år) så där vågar jag inte uttala mig för jag minns inte riktigt om den var sevärd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *