Petter söker fru del 2

Petter söker fru del 2


För att stilla er nyfikenhet kommer här fortsättningen på den spännande blokusåpan* ”Petter söker fru

Av alla de svar som kom in har inte Petter hittat någon som passar, än. Han fortsätter dra solon på elgitarren i väntan på den rätta. Så fortsätt skicka era mail, bilder och videopresentationer till mig på backstrom.annika@gmail.com så vidarebefodrar jag detta till vår stilige ungkarl. 
Vi vill veta vem du är, vad du sysslar med och varför du är den rätta för Petter. Tänk, ett möte kanske inte är långt bort. 
*Dokusåpa+blogg=Blokusåpa

4 thoughts on “Petter söker fru del 2

  1. ”Han fortsätter dra solon på elgitarren i väntan på den rätta.”

    Vänta lite nu. Skrev du nyss att han kommer onanera vidare tills han hittar den rätta?

  2. Haha. Kunde inte låta bli att göra samma koppling som Rickard när jag läste…
    Jag såg Petter när jag tränade nån gång runt jul (kanske? något sånt) och det kändes ju som att jag verkligen visste vem han var efter den där annonsen, men det kändes lite fånigt att gå fram bland lyfta-skrot-maskinerna och säga ”Hej! Är det dig det står om på Annikas blogg?!”

  3. Det hade ju varit lite oväntat kanske, men säkert väldigt trevligt!

    Någon dag drömmer jag om att bli känd på egen hand. Kändisar som blivit ”den och den från det där programmet” vill ju gärna komma ur det där hörnet, och jag börjar känna likadant. Snart är jag ”Petter från Annikas blogg” med hela folket. Jag vill vara ”Petter med hela folket” istället!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *