bäbisbesök

bäbisbesök

Nu har helgens besök åkt hem, mamma, syster och Judit var här och fick vara med om det kallaste Karlstad jag nånsin varit med om. Vi färgade håret på Matildan som blev rödhårig och bytte blöjor på Judit. Sen så gick vi på muséet. 

märk väl mormorns mönstermatchning med barnbarnet, sånt är viktigt. 

vi turistade med herr Fröding och unionsupplösningskvinnan med den underliga kroppen (fast hon rymdes inte i bild)

2 thoughts on “bäbisbesök

  1. Eller frihetsgudinnan som man säger när man inte orkar säga unionsupplösningskvinnan, och så vet alla ändå vad det är man menar. Söt baby. Varför är hennes kropp konstig? Du vet han kuppade, konstnären, när han gjorde henne. Saker och ting skulle inte ha varit lika eh, framträdande, innan. Jag vet väldigt lite om norrländska sjömän. Men det där med Deportees lät ju bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *