fredag den trettonde – besök på akuten

fredag den trettonde – besök på akuten

När jag gör illa mig så är det för att jag är klantig. Mina ärr på mina knän till exempel är efter
1. Jag föll med susannes moppe, utan att ens ha satt mig på den
2. Jag föll på ett löpband och fick ett hejdundrande brännsår

Enda gången jag har gjort något lite värre, men jag kan inte påstå att det är det heller, var då jag var väldigt liten och halkade på sängkanten, slog i tån rätt rejält i sängbordet och påföljden på det blev en liten spricka.

Och nu idag.
För det första har jag legat hela kvällen alldeles apatisk i sängen och lyssnat på p3 och då och då läst en sida ut en av de finaste böckerna som någonsin skrivits (Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket, Gunnar Ardelius.) Sen så skulle jag duscha och göra mig klar för att göra nåt vettigt ikväll. Och dessutom tog jag en tops och rengjorde litegrann inuti öronen. Och nu till saken. Topsen lossnade från pinnen och jag fick en bomullstuss inne i örat. Jag tänkte att det inte kan vara så bra att ha konstiga saker i öronen och ringde min mor som tyckte jag skulle åka på akuten, och det gjorde jag (för övrigt är det stört omöjligt att hitta akutmottagningen i skellhell).
På pappret skrev sköterskan ”Främmande kropp i örat”
Sen plockade hon ut den främmande kroppen.
Jag tycker det var skönt att hon inte ens nämnde vilken klant jag var.

One thought on “fredag den trettonde – besök på akuten

  1. men du, jag är klantigare.
    ett djupt hål i högra knät för jag sprang till bussen en isig morgon påväg till skidresan, som jag inte kunde åka på för jag låg på akuten. ett ännu värre ärr på låret för jag promt skulle glida på kanten på badhuset, men oj sprang visst i kanten istället.
    sen näsan. vem fan går in i en dörr?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *