Jag är arg på Robin Rundkvist

Jag är arg på Robin Rundkvist

En gång var Robin min idol. Han hade hemsidan immpuls.se med de mest fantastiska immpulserna. Det var gurkor som pratade med varandra, vykort om att vara seriös och tanter i fågelburar.

Jag gillade immpuls.

Min vän Jonas hade ett av hans vykort som visningsbild idag.

Nu skulle jag gå in på den gamla sidan. Den är försvunnen och jag skickades vidare till ekonominyheterna.se. Men jag vill inte läsa ekonominyheter.

Jag kommer ihåg att han hette Robin, jag googlar ”immpuls robin” och hittar ett inlägg ur hans gamla blogg. Men den finns egentligen inte heller. Bara arkivet efter den och i sista inlägget tackar han för sig och säger att han är Messias.

Jag tycker det är oförskämt att göra sorti på ett sånt sätt

ROBIN RUNDKVIST VAR ÄR DU?

7 thoughts on “Jag är arg på Robin Rundkvist

  1. han ligger säkert och skäms någonstans efter att jag avslöjat honom med att skriva elaka anonyma kommentarer på min blog om hur ”alla tycker att jag är fruktansvärt jobbig” etc

  2. åh, immpuls. jag gillade också immpuls, trots att jag var några år för ung för att förstå allt. men det var roligt att bli påmind.

  3. här är jag!

    men jag är inte alls rolig nuförtiden. gör inget som märks och säger inget som hörs. förutom att skriva elaka saker till sannah, förstås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *