ikväll gjorde jag kvällsfika till mig själv

ikväll gjorde jag kvällsfika till mig själv

Jag har börjat bli jättehungrig sådär kring midnatt nuförtiden. Kan väl skyllas en del på min så kallade dygnsrytm i och för sig.
Ikväll slog jag på stort med ägg och räkor och massa ost.
Och vet ni vad. Mitt liv är faktiskt lika händelselöst som min blogg just nu. Det är ett stort steg bara jag går utanför dörren. Det gjorde jag idag, åkte till stan till och med. Sen åkte jag hem igen.
Man kanske borde börja blogga drömmar istället. För de finns de gott om för sova får jag ju göra som jag vill. Inatt drömde jag om en tjej som fick en hel stad att evakuerats för hon stack in vassa saxar i folks hjärtan. Det kan ha varit jag några gånger med. Men mest var jag nog rädd för henne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *