nätter är min grej helt enkelt

nätter är min grej helt enkelt

Nu är det natt igen. Jag hamnar alltid framför datorn vid den här tiden. Kanske är det lite för att det är den här tiden Tobias har gått upp på loftet och somnat, stängt av webbradion och slutat spela spel. Kanske är det för att jag tänker att jag ska sova, men ska bara kolla lite grejer först och fastnar. Har insett att internet fungerar bäst på natten med. Jag tror att han vi kallar Nåm också har gått och lagt sig, därav funktionaliteten.

I morgon har jag prov igen. Grammatik den här gången. Jag gissar att jag kan passé composé och imperfekt och pluskvamperfekt och allt vad det heter någorlunda. Jag har inte varit borta tillräckligt länge från prov och betyg för att orka hårdplugga igen tror jag bestämt.

Pilatesen jag såg fram emot ikväll blev inte av, vi hade inte lagt märkte till att den var i en annan lokal. Vi provade istället ut cyklarna på gymet och när vi frågade om någon kunde visa oss resten av gymet lite bättre sa han att ”Vi kan boka en tid nästa vecka för att utforma ett program för er” så det gjorde vi. På måndag blir det möte med personlig tränare, eller ja, för en och en halv timme i alla fall.

Idag fick jag tips om ett bra band från Stockholm
Melpo mene
Lyssna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *