Toffelsockar och god mat

Toffelsockar och god mat

Vi har en dator och ett internet som inte riktigt vill samarbeta så det har varit några dagar då vi har varit strandsatta i vår lägenhet.
Men vi har sysselsatt oss utan internet ändå.
I fredags skulle vi på Ikea till exempel, men vi var för sena och slutade bort den planen, gick på ED istället och handlade massa mat och tillagade lyxmiddag, från våra ögon sett. Kyckling, Curryris och massa sallad och efterrätten bestod av Ananas, ost och baguett. Och vin förstås.

Senare hamnade vi på en mexikansk fest som jag och Ingeborg diskret tog oss ifrån, gick ner på scatclub, vände där nere, gick upp och promenerade till 24h boulangeriet istället och promerade sedan genom staden, hittade världens största spegel och efter några minuter framför den blev vi bjudna till svenskarna från visingsös födelsedagsfest för Viktor.

På lördagen sov vi alldeles för länge och fick ungefär 2 söndagar i rad skulle man kunna säga. Och vad gör man då utan internet om man får två söndagar? Jo, serru, man virkar lite till.

och det blev ett par sockar för vårt golv är kallt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *