c’est trés trés palpitant mais je suis mal à la gorge et dans la nez.

c’est trés trés palpitant mais je suis mal à la gorge et dans la nez.


oui, c’est ca. Jag är lite förkyld men det är ingen fara. Jag är ju hemma i Burträsk och här får man pannkakor och varm choklad. Burträsk är nog bra trots att jag redan saknar lägenhten. jag köpet en basker (se bilden) ,för man kan ju inte åka till frankrike utan basker, och en jättejättemysig sjal. För det är trots allt 27 dagar kvar och de 27 dagarna kommer vara kalla.


1. Kräftorna, FavoritAdam, Oscar, Danne
2. Franz och kräftstjärtarna

Kräftskiva i fredags med klassen. Vi skalade massor och åt en hel del bröd. Adam hade bakat en god paj och Dante hade skaffat glasögon och ljugit till sig ett jobb han antagligen skulle tacka nej till.


Tove äter lunch, jag ritar.

Jag råkade på grund av min förvirring av dagarna missa den enda bussen till Burtäsk som går på dagen på lördagar, så jag stannade hela dagen på waynes och ritade, drack åtskilliga koppar te och tittade på när Tove jobbade (och åt).

Senare blev det snack med min franska konststudent via msn. Han är trevlig men dålig på engelska. Jag är dålig på franska. Därför måste jag börja gå omkring med ordboken jag fick i födelsedagspresent, tous le jours! annars kommer vi inte ta oss någonstans när vi landar i Marseille.

Jag struntade i att ta den andra bussen hem och stannade med Tove och Julia. Vi lyckades gå på en förfest hos Pontus som blev fest och efterfest med bord som välte. Lyckad kväll ändå.

Nu är jag i Burträsk igen trots att Toves mamma började tro att jag hade flyttat in där. Tack för frukosten Fru Nyberg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *