…och alla skingras med höstvindarna!

…och alla skingras med höstvindarna!

På radion spelade Tell No One About Tonight och jag fick dansa med dammsugaren


Alex som redan är på ett Hotell i Norge och jobbar


Erik som ska leta jobb på Irland


Sebastian som ska surfa i Filippinerna


och Elin som ska jobba på fiskfabrik i Norge

I

Intressant hur man i ett ostädat hörn kan återuppleva saker som att lyckas tappa inte bara ett utan två vinglas en ost- och vinkväll tidigare i år. Får mig att tänka på hur dålig jag är på att städa egentligen.

Paus i flyttstädandet för tillfället. Jag åt kinamat till middag för jag har aldrig köpt det sådär takeaway i roliga lådor så jag kände att jag var tvungen. Tyvärr skickade jag hem allt porslin (förutom en tekopp) och alla bestick med pappa idag. Jag fick använda min kreativa gärna och lösa det på andra sätt.

Nu har jag kvar hallen och toaletten. Eller, allt är borta bara att torka och dammsuga allt. Sen var planen att gå på den avskedsfest som hålls för sebastian+ diverse folk. Jack som ska ta över lägenheten efter mig är också där. Jag har skrivit ett tal och som en symbolisk gåva ska han få ett pappersflygplan i guldmetall som jag trodde jag tappat men hittade när jag städade.

Nu börjar folk fly landet, i morgon åker Erik till Dublin, på lördag åker Elin till Norge och på måndag sticker Sebastian till Filippinerna.
Erik för att jobba (men han har inget jobb än). Elin för att jobba på en fiskfabrik och Sebastian för att surfa.

Födelsedagskalas för Julia och ett litet avsked till Elin också. Det var mysigt sådär som det bara blir med de där tjejerna (och Tobbe, men han är ju som en av oss ändå). De hade lagat mat och bakat tårta och vi sjöng ”HalleJuliah” istället för ”Ja må du leva” för vi ville ha en sång lika speciella som Julia faktiskt är.


1. Tårta! (marsansås i mängder)


2. Julia & Tove med födelsedagspresent runt halsarna.


3. Elin i snyggaste skorna (fast sus tog dem under kvällen)


4. Tobbe, Jag, Sus. Vi var glada, trötta med glada.
(för övrigt tog jag dina bilder sus)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *