Ett vardagsrum

Ett vardagsrum


Ni har fått se lite av vårt kök, en bit sovrum och hur jag sorterar ibland. Så det är inte mer än rätt att vardagsrummet ska få synas lite mer också.


Soffbordet köpte vi för jättejättelite pengar på stadsmissionen. Hälften av de färgglada kuddarna är gamla trotjänare och hälften är från H&M home. Mattan är lånad från storasystern och under projektorn är det ett gammalt stativ som troligen använts till en diabildsprojektor en gång i tiden. Resten av möblerna är lägenhetens.


Vasen är rödbetsburk och blommorna de som överlevde från en större bukett.
Duken är min favorit.


Vi har ingen tv, bara projektorn. Det innebär att man måste ha en vit vägg, men som tur är kan man piffa med vimplar.

Det där skrivbordet är också fått/lånat från min syster. Det är teknikbord nu och gitarren kan man spela på om man tycker det är kul.


I bokhyllan står en finfin bok om en kattfamilj som jag fått av Joakim. Två puffar av silkespapper och blandade små tavlor.Så ser det ut hos oss! Fast oftast är det fullt av saker på soffbordet, kuddarna ligger lite på golvet eller ihopknölade på sidan av soffan och själv sitter jag där invirad i filt eller täcke och pysslar för glatta livet.

3 thoughts on “Ett vardagsrum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *