Idag gillar jag

Idag gillar jagMimmi Staaf Möbelmakeri. Hade jag en lägenhet att möblera skulle jag anlita Mimmi för att göra alla möbler. Men nu får jag nog nöja mig med att titta på de fantastiska produktbilderna på websidan och kanske åka och klämma på hennes möbler i butiken i Midsommarkransen. Helst vill jag att den där turkosa soffan hänger med mig hem, vilken dröm det vore.Lång, attraktiv man. Kollage av Alicia Sivert


Zooey Deschanel helt enkelt, här är hon i ett avsnitt från Saturday Night Live. Med besök av stjärnan från filmen The Artist.
I kväll börjar New Girl sändas på tv4, missa inte det.Annonserna för NK gör tunnelbanestationerna lite finare. Älskar fotografierna och färgerna. Garbergs har gjort dessa två kampanjer. Isabelle Pedersens lånesång med ord från Håkan Hellström, Lars Winnerbäck, Melissa Horn och Veronica Maggio. Ni får klicka er in på hennes blogg för att lyssna här.

Jag tänker att om hon fortsätter med sådana här lånesånger så kan hon göra ”vem-kommer-vinna-årets-låt”-medleyt på grammisgalan, eller p3 guld. Vilken det nu är.

6 thoughts on “Idag gillar jag

  1. Skulle du inte kunna skriva lite om foto? Annikas fotoskola eller så. Du tar så himla fina bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *