glasögon

glasögon

Det är ganska fint att det går att beställa hem glasögon för provning alldeles gratis, skicka tillbaka dem alldeles gratis och sen så är det i princip gratis att köpa dem. En femhundring ungefär går det lös på med glas och allt. 
Och nej, jag vet inte om jag har tillräckligt dålig syn än. Men som ni kanske vet gillar jag glasögon i massor så jag passade på att prova när min käre pojkvän skulle prova ett par (och de är för övrigt toksnygga). 
(Jag är dock ganska säker på att glasögon ovan är på pricken de som sus just beställt. Men, vi bor ju inte i samma stad längre så det är väl okej?)

3 thoughts on “glasögon

  1. Haha ja jag tror också det är samma. Ancona eller nått heter dom? Men jag det är rätt lugnt, vi ser ju inte likadana ut i ansiktet heller så det ser inte samma ut tror jag 😉 Fina på dig 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *