för 4 år sedan hade jag alldeles perfekt syn

för 4 år sedan hade jag alldeles perfekt syn


Fast det har jag tydligen inte längre. Man fick kolla synen gratis i en maskin på en glasögonaffär idag. Jag har tydligen lite brytningsfel och ser lite dåligt på långt håll. Fast glasögonkvinnan sa att om jag inte har några problem med det så är det lugnt. Men börjar jag få ont i huvudet så borde jag göra en riktig synundersökning.
Tänk så kanske jag måste sluta tycka det är så roligt med glasögon och faktiskt försöka hitta ett par jag vill ha, det är ju dömt att misslyckas

2 thoughts on “för 4 år sedan hade jag alldeles perfekt syn

  1. Precis som jag! Det är ett bra synfel, jag kan ju ha dem när jag känner för det…typ… Fast ett tips är ju att köpa lagom skojiga(eller hitta och sätta i rätt slipat glas), mina harry-potter-brillor känns tyvärr redan lite jobbiga att ha på sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *