Bland häftiga kusiner

Bland häftiga kusiner


Jag som kanske snarare kan definera mig till gruppen ’kusinen från landet’ har fått välja ut mina Stockholmsfavoriter i en jättefin app som heter Cool Cousin!


Tanken med appen är att du använder den när du är på resande fot för att få tips från locals om var du ska gå. Så är du till exempel i New York så kan du leta upp en person som du tror gillar ungefär dina saker, och så får du denne persons utvalda favoriter på en karta!


Jag har valt ut och skrivit om 42 platser jag tycker du ska besöka när du är i Stockholm. Till exempel ett av mina favoritcaféer i stan – Älskade traditioner, där var vi och fotade och Klara fick spela min kompis.


Det gör hon rätt bra ibland.


Kolla vad bra hon gestikulerar när vi går runt söder och letar gosaker och vintagekläder.


Typiskt cool kusin


Förresten! Kjolen jag har på mig köptes på en loppis i våras. Hon som sålde den berättade att den kom från Uppsala stadsteater och har varit med i en uppsättning av Alice i Underlandet på 60-talet!


Vi gick på Pop Stockholm och fotade lite också.


Jag snodde Myran en stund.


Och tittade på glittriga klänningar!


Ladda ner appen för att se hela min karta och för att se alla de åtta andra döhäftiga Stockholmarna och deras favvoställen!
Eller ta en liten tjuvkik på min profil här

One thought on “Bland häftiga kusiner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *