Utelivspanelen v.5

Utelivspanelen v.5

Det är premiär för Utelivspanelen! Som ett komplement till Claras Utelivsguide som jag skrev om i förra inlägget så kommer Clara, Karoline och jag svara på frågor om dans och fest och veckans uteliv. Varje vecka kommer vi även ha en gäst, en på något vis aktuell utelivare som också ska berätta om sin helg, sin bästa krog eller drink eller vem hen helst skulle hångla med.

Denna vecka är detta Amanda Sharp: en hett eftertraktad sömmerska som på kvällstid DJ:ar och förgyller Stockholms uteliv med såväl klänningar i vintagesnitt som indiepop och northen soul. På fredag spelar vi tillsammans på Vita kaninens drinksällskap (ska jag vara ärlig så är det hon som är proffset, jag är mer sällskap.)

Nu kör vi!

AMANDA


Hur raggar du? 
– Det brukar oftast bli så att jag springer fram till någon och säger ”Hej, jag tycker du är söt! Ska vi ta en öl?” Funkar ändå ganska bra.

Vilken är din themesong?
– Tainted love av Soft cell, det har Annika bestämt! På grund av raden “don’t touch me please” för jag är skeptisk mot påträngande män på dansgolvet.

Vad ska du göra i helgen?
På fredag ska jag dricka cocktails och dansa bakom skivspelarna på Vita kaninen, på lördag får jag se vart det bär av!

CLARA


Vad ser du fram emot i veckan?
– Är svinpepp på Säkert!s nya album som släpps på fredag så kommer lyssna på den hela helgen, på lördag ska jag se Moneybrother ihop med min bror på Vasateatern, och förutom det ska en del inflyttningsfester och barbesökande hinnas med.

Vilken är din themesong? 
– Jag vill väldigt gärna vara som tjejerna i antingen Simon and Garfields Cecilia eller Rolling Stones Honky tonk woman, inser dock mina egna begränsningar. Förra årets mest lyssnade låt för mig blev Leonard Cohens Lover, lover, lover som jag tycker är så otroligt dansvänlig.

KAROLINE 


Vad ser du fram emot i veckan? 
– Jag ser fram emot att se La la land på bio på torsdag och sen flänga runt på fredag. Ska gå på boksläppsrelease, en kompis spelning samt dansa när Amanda och Annika spelar skivor på hemlig drinkbar.


Vilken är din themesong? 
– Det är så olika beroende på tillfälle och fest, men återkallar en gammal goding här som alltid får danspeppen i benen att bubbla. The Magician remix på Lykke Lis I follow rivers.

För att läsa vad jag svarat på frågorna så kila över till Clara och Karoline!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *