En julkalender

En julkalender


I början av december gjorde jag en chokladkalender till Filip för han tycker så mycket om choklad och i och med att jag tycker om honom så är ju det en rätt bra present.

 
Egentligen skulle jag göra det lätt för mig och köpa de små kuverten som fanns på Lagerhaus, men när jag kom dit var det slut. Istället köpte jag papperspåsar och ritade siffrorna 1-24 på dem, knöt ett snöre tvärsöver alla fönster och satte fast påsarna med små nypor.


Och chokladen då? Jag köpte helt enkelt Marabous ljusa chokladkaka och smälte ner i små formar. Sedan har jag lagt i några dagar i taget så de inte smälter där i fönstret (tänk OM solen skulle råka ligga på någon dag)

One thought on “En julkalender

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *