Vintagebloppis+Tradera

Vintagebloppis+TraderaKan inte du komma till Vintagebloppisen så kanske Vintagebloppisen komma till dig! Vi har ett samarbete med Tradera och därför är det självklart att det ska finnas några saker där för er som inte hänger i storstan den 4 maj då Vintagebloppisen är IRL.

Vintagebloppis.tradera.com hittar du en massa fina saker.

Jag säljer två ringar jag gjort. En av dem är helt i riktigt silver med swarovskikristaller. Den är formad av silverlera som man sedan bränner och putsar upp. Jag har döpt den till ”The Alchemist’s Coral”. Den andra har en fullt fungerande men minimal kompass, användbar OCH fin. Inte dumt.

Det som är extra bra med dessa auktioner är att alla pengar som kommer in via dem går direkt till välgörenhetsorganisationen Kvinna till Kvinna.

Förutom mina ringar kan buda hem vintageklänningar, mormorskängor en hatt och en fika!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *